DROOGIJS - CO2 ijs

Droogijs, rookijs of CO2-ijs allemaal verschillende namen voor hetzelfde product.

Dit veelzijdig product is zowel bruikbaar in de industrie, de horeca, de medische wereld als voor particulier gebruik. 

Je kan er als traiteur je ingevrozen producten mee vervoeren, in de industrie wordt CO2-ijs gebruikt om te reinigen of om lagers te plaatsen.

In de horeca en theaterwereld wordt rookijs meestal gebruikt om er een rookeffect mee te bekomen.

Zeg nu zelf, een 'stomende' cocktail of een 'rokende' ijsemmer schept zoveel meer sfeer en gezelligheid.

 

Droogijs heeft een temperatuur van -79°C. Dit is dus driemaal de koelcapaciteit van waterijs. Ideaal om uw producten in te bewaren.

Warmt droogijs op, dan verdampt het gewoon en laat geen sporen na. Het tast noch uw product, noch de omgeving, noch de verpakking aan.

Droogijs is reuk- en smaakloos. Zo behoudt u de kwaliteit van uw producten. En bovendien is droogijs bacterie- en kiemvrij.

Enkele toepassingen van droogijs.

Droogijs reinigen - Showeffect - Versneld invriezen - Transport koeling - Noodkoeling - Koud krimpen - Inertiseren - Cryogeen malen - koelen op locatie zonder electriciteit - Elimineren van ongedierte.

Levering enkel in het Waasland.

Opgelet bij het gebruik van CO2-ijs. Omwille van de heel lage temperatuur heb je onmiddelliljk brandwonden als je met CO2-ijs in aanraking komt.

Gebruik steeds een kunststof schep, handschoenen en liefst ook nog een veiligheidsbril bij het manipuleren van CO2-ijs.

Plaats CO2-ijs nooit in een diepvries of andere afgesloten ruimtes.

    

 

 

 

© 2013 - 2018 adevoshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel